Låt oss ta

hand om din städning!

 

Sanae Mentis är latin och betyder sunt förnuft. För oss är det precis det som städning handlar om, just sunt förnuft.

 

Kontakta oss på: 08-512 910 32

Våra tjänster

 

 Flyttstäd

 
Att flytta innebär mycket jobb och planering. Slipp städningen och överlåt den på oss. Vi lämnar självklart garantier på utfört arbete så att ni kan lämna ert gamla hem med ett gott samvete.


 Sanering
 

Krävs det sanering av din bostad eller lokal så ordnar vi det.

 

 Storstäd
 

Ett par gånger per år behövs en ordentlig storstädning. Våra lokalvårdare ser till att varje liten vrå i hemmet eller i kontoret är städat.   
 

Verkstadsstäd
 

Vid städning av verkstäder och kraftigt nersmutsade miljöer behövs andra städhjälpmedel än vad det gör i kontors- eller hemmiljön. Vi har tillgång till det material som behövs och får er verkstad att skina av renhet. 
 

Kontorsstäd
 

Vi går igenom era behov och skräddarsyr en lösning som passar er. Vi håller kontoret rent och snyggt och ni kan fokusera på ert arbete. 
 

Trappstäd
 

Är du fastighetsägare och behöver hjälp med den dagliga skötseln av allmänna ytor såsom trappan. Vi erbjuder trappstäd efter era önskemål. 
 

Golvvård
 

Ett snyggt och rent golv ger ett bra första intryck. Vi gör allt som behövs för att ni alltid ska mötas av vackra, blanka och rena golv.

  Fönsterputs
 

När det börjar bli svårt att se ut, är det dags för att putsa fönstren. Våra erfarna och duktiga fönsterputsare lämnar ett fläckfritt resultat. 
 

Hemstäd
 

Vill du ha hjälp med att hålla hemmet dammfritt och rent. Vi hjälper er med städning i hemmet. Tillsammans går igenom era önskemål om hur ofta ni vill att vi kommer samt i vilken omfattning städningen skall ske. 
 

Snöskottning
 

När snön vräker ner och garageuppfarten är helt igensnöad, så hjälper vi er med snöskottning, både för hand och med snöslunga. 
 

Huspassning
 

Ska du åka på semester eller tjänsteresa? Vi passar ert hus, vattnar blommor och hämtar in posten. 
 

Byggstädning
 

Har du renoverat om hemma eller i företagets lokaler? Vi hjälper er att få rent och snyggt, och tar bort byggsmuts, och allt annat som kan ha lämnats kvar efter en stor renovering. 
 

Städning av byggbodar
 

Vid ett bygge glöms det ibland bort att även byggbodarna skall hållas rena och fräscha. Vi ser till att renhållningen blir gjord, och ger arbetarna en trevligare miljö att äta och byta om i.

 Vi kan även hjälpa till med handlingar, fruktkorgar. Ingenting är omöjligt!